I’m giving a talk and a short perfomance in Gothenburg at Atalante in the ARTLAB series curated Ole Lützow-Holm. The session starts at 19.00.Välkommen till säsongens andra

KONSTLAB

Atalante fortsätter under hösten det lyckade samarbetet med Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. KONSTLAB är en mötesplats för offentliga samtal kring en typ av konstnärligt utforskande projekt där reflektion, dialog och kunskapsbildning spelar en avgörande roll. Inbjudna konstnärer som på olika sätt arbetar inom akademin berättar om metoder och processer – om oförutsägbara h…ändelser, infall och kritiska överväganden – som kan ligga bakom ett verk.

Program måndag 31 oktober kl 19:

Ana Betancour Kreativt motstånd

Henrik Frisk Det (o)nödvändiga jaget Improvisation, motstånd och interaktion

Moderator för samtalet är kompositören Ole Lützow-Holm.

Click the tag/category for related posts

Tags:

Categories:

Updated: