image-right

Saturday January 24, 16.00

Katakomberna i Kvarnbyn & Galleri Fyra små Rum

Götaforsliden 13, övre entrèn / Mölndal

The band playing the music of Miles Davis from the late sixties and early seventies is performing in Mölndal, just outside of Gothenburg. It’s a beautiful group of old and young musicians mixed making original interpretations of songs such as Sanctuary, Bitches Brew and Delores.Miles Davis – som förra året, 2015, skulle fyllt 90 år – musik var alltid dubbeltydig och öppen: å ena sidan experimentell och i ständig förändring, å andra sidan fast förankrad i jazztraditionen. Utifrån detta förhållningssätt får vi höra nytolkningar av musik huvudsakligen från Miles Davis elektroniska period 1969-74.

  • Johannes Landgren orgel, piano
  • Henrik Frisk saxofon, elektronik
  • Merje Kägu, gitarr
  • Per-Anders Nilsson, elektronik
  • William Soovik, slagverk

Click the tag/category for related posts

Tags:

Categories:

Updated: