image-right

I will be performing with Henrik Frendin and Michael Reuter at the Music Academy in Stockholm on December 1, 7 pm. The program is a mixture of improvisations and composition by myself, Kent Olofsson, Erik Enström and Henrik Frendin. The concert is part of KMH’s concert and seminar series Impro Lab and after the concert we will be doing a seminar on improvisation along with Marcus Lindahl from KTH, Stockholm.

Kgl Musikhögskolan i Stockholm, Valhallavägen 105, Lilla SalenProgram note in Swedish:

Missa inte detta kroppsliga klangmöte där gränsen mellan människa och maskin suddas ut. Altviolinisten Henrik Frendin – en av vårt lands mest mångsidiga och nydanande stråkmusiker – spelar improviserad och specialkomponerad musik för viola och dator tillsammans med Henrik Frisk – tonsättare, saxofonist samt forskare vid Musikhögskolan i Malmö. Verk av Frendin och Frisk samt Kent Olofsson och Erik Enström framförs. Detta är kammarmusicerande i det 21:a århundradet speglat i Mikael Reuters kroppskonst.

Click the tag/category for related posts

Tags:

Categories:

Updated: